Eilen illalla jäin tuijottamaan ja selailemaan eri tv-kanavia.Jäin seuraamaan FST:n dokumenttia jonkin sortin uskonto leiristä.Kyseiselle leirille otettiin lapsia.Siellä sitten huudettiin Jeesuksen nimeen ja Herransanaa niin,että pikkuiset itkivät.Saarnaajien mielestä Jumala puhui heidän kauttaan kun lapset minusta oli pelon ja ryhmäpaniikin sekaisessa transsissa.Se kuinka uskontoa tuputettiin ja tungettiin lasten suusta ja korvista oli todella ällöttävää ja itseäkin alko pelottaan koko touhu.

Sitten leirin päätteeksi tuli mies puhumaan jonka paidassa luki LIFE.Hänellä oli rasia jossa oli alkuraskauden kokoisia alkioita/sikiöitä muovista.Niitä sitten kierrätettiin ja kerrottiin kuinka Jumala on äitisi kohtuun sinut pienenä luonut jne...Ja kuinka ihminen on jo ihminen alku metreillä.Ja sitten alkoi huuto EI ENÄÄN ABORTTEJA!!!Ja lapset huutaa abortteja vastaan???Siis aika käsittämätöntä.

Aivan.Jos sen aikuisen sedän oma kuva aborteista on yhtä suppea jonka hän kuvasi lapsille.Että pieni ihana nukkevauva joka kasvaa aina täydelliseksi ja terveeksi ,TAPETAAN  saatanan riivaamien ihmisten mieleen juolahduksen takia. Niin kuinka kovan iskun saa nuo lapsena käännytetyt ja psyykatut lapset jos joutuvat elämässään tilanteeseen jolloin Jumala ei pysty auttamaan pientä lastasi?

No toisaalta heillä ei ole näitä suuria pohdiskeluja joita itse käy.Kaiken selittää usko Jumalaan.Pieni tyttö kertoi kostein silmin kuinka häntä kiusataan.Mutta hän sanoi,että Miksi välittäisin siittä mitä kaverit sanoo? Eivät he päätä joudunko helvettiin vai taivaaseen????Oliskin noin sinisilmäinen ja kaikki olisi niin yksinkertaista.Millään muulla ei olisi väliä  kunhan pääsen taivaaseen.