Eilen oli mahtava ilta tän alueen äippien kanssa.Käytiin lenkillä ja meillä on vuokrattu sauna jossa saunottiin ja uitiin vieressä olevassa järvessä.Saunonnan jälkeen syötiin nyyttäri meiningillä kaikkien tuomia herkkuja.Ilalla oli kyllä niin raukee ja rentoutunu olo! Ja pitkästä aikaa pystyin nukkumaan miekkosen kaikussa kun ei ollu liian kuuma XD

Tänään lähdetään mökille mummun ja papan nurkkiin poikien kanssa.Huomenna pojat jää taas hoitoon kun on tämän kesän vikat häät lauantaina,ainakin tietääkseni ;) Jos nyt sitten edellisistä oppineena ei asettas kauheen suuria odotuksia yhteisen ajan suhteen kun viimeks meni vähän pepuilleen.Tuppasi miehelle nousemaan tuo viina päähän ja kinaamisen puolelle meni =b Oli sillä kyllä niin kovat morkkikset että ehkä oppi jotain,I hope so!

Ja käytiin tänään maksamassa meidän vuokramökki.Viikko 30 ollaan Uudessakaupungissa ja pariksi viimeiseksi päiväksi tulee veljeni avokkinsa kanssa vieraileen.Ah! Ihanaa päästä pois täältä ruutiinien kodosta ja elää hetki jossain muualla.Sitten kotiokin on taas mukava tulla =)

Nyt sää herralle terkkuja, että auringon kassa ei tartte pihdata!