Oikeastaan jo torsatina alkoi tämä tapahtuma suma. Kokoustelimme kerhoporukalla ja oli oikein mukavia keskusteluita siinä suunnittelun lomassa.Meiltä on kerhonvetäjistä jäämässä viidestä kaksi joulun alla äippälomalle ja yksi muuttaa.Ja me kaksi jäljelle jäänyttä saadaan näillä näkymin keväällä vauvat.Mutta asiat järjestyy kuitenkin.

Perjantaina käytiin kaupungissa nuorimmaisen kanssa kun Miraakkelissa oli Kivat tuotteiden halvennus päivät :) Käytiin myös haukkaamassa hieman purtavaa ja sitten haettiin esikoinen kerhosta.Muuten perjantaina vietettiin pitkästä aikaa koko porukka yhdessä ja katsottiin Hauskoja kotivideoita.Pojat räkätti ihan mahottomasti kun joku kaatu tai jotain muuta hölmöä tapahtui.

Lauantai alkoi pihatalkoilla.Tarkoituksena oli saada pihan lehdet haravoitua.Onneksi tällä kertaa osanottajia oli mukavasti.Oli makkaraa,muurinpohjalettuja,mehua ja kahvia.Aloitettiin puoli kymmenen ja yhdeltä oli pakko mennä viemään nuorempi päikyille.Tunnin unien jälkeen suunnattiin Olivia-tytön 3v. synttäreille.Pojat jäi sinne ja minä jolkotin kotiin silittämään paitaa ja laittamaan itseni ja saunakamat valmiiksi.Hain pojat parin tunnin päästä ja sitten minua jo haettiinkin =) Oli aivan mahtavaa ruokaa broileria,lohkoperunoita ja kasviksia.Salaattia ja patonkia.Sitten saunottiin ja höpöteltiin.Olin n.22.30 kotona.Ja ihan puhki.Ei tullut telkkarin katsomisesta mitään ja kaaduin sänkyyn ja taju lähti samantein!

Tänään,sunnuntaina kävin kestovaippakirppiksellä,mutta oli hirmu huono kuntosia ja pieniä kokoja.Muutaman imun nappasin mukaan.Iltapäivällä on sitten perhemessu jossa esikoinen esittää kerhoryhmänsä kanssa jonkun laulun.Toivottavasti en ala vallan pillittään.Noiden pikkusten kaikki kevät- ja joulujuhlat saa aina herkistymään.Meillä niitä ei vielä ole ollut kun kotihoidossa ovat,mutta katsotaan kuinka tästä selvitään.Iiikk!

tänään ois kait rv13+jotain?

p.s. Oon muuten aatellu,että varaan ajan ens vikolla kuunteleen sydänääniä.Seuraava neuvola on vasta rv17 ja jos näytteen otossa ois tullu jotain ja menis niin pitkälle niin....No jokatapauksessa haluan saada mielen rauhan taas hetkeksi.