Vauhdikaan viikonlopun jälkeen on taas mukava palata arkeen =)

Veronpalautukset sai ihmiset kaupunkiin. Minä olen yksi heistä. Perjantaina kävin parturissa ja lähdin pari kiloa vähemmän hiuksia kiertelemään kauppoja! Löysinkin pojille joulujuhlaan ja jouluksi paidat ja itselleni ostin pari Gina tricoon pitkää paitaa.Ne on ihan mun lemppareita! Hensulta löysin lauantain itsenäisyyspäivän kemuihin sähkönsinisen neuleen.Se on lähinnä pelkät hihat joten menee massun kanssa hyvin. Kävin syömässä rauhassa kahvilassa ja nautin olosta.Sitä vaan arvostaa niitä hetkiä kun saa olla ihan vaan itsekseen ja seurailla toisten tohinaa ;)

Lauantainna meille tuli nuorimman kummitätsy ja hänen avokki katsomaan poikia. Miekkosen kanssa päästiin pitkästä aikaa kaksin liikkeelle. Meidät oli siis kutsuttu veljeni luo viettämään pikkujoulua/itsenäisyyspäivää.Porukkaa oli kiitettävästi ja minä napostelin veljeni vaimon tekemiä herkkuja antaumuksella. Miehet tietty saunoi ja lopulta koko asunto oli kun yks höyrysauna. Päätä alko jo särkeä kun oli niin raskas ilma.Mutta sinittelin n. klo 23 asti ja sitten karautettiin autolla kotiin.Oli häntäluu  ihan turtana kun oli istunut niin kauan XD Mutta mukavaa oli päästä juttelemaan ja näkemään tuttuja ja tuntemattomia!

Sunnuntaina olin taas kaupungissa. Pikkusiskoni joka on nyt kolmannella luokalla esiintyi Koskikeskuksessa tanssiryhmänsä kanssa. On ne vaan niin ihania katteltavia ja kuinka tärkeää ja hienoa esiintyminen heille on. Esityksen jälkeen käytiin ostamassa siskolleni joulujuhla vaate ja sen jälkeen kävimme pizzalla. Mieheni tuli poikien kanssa hakemaan meitä ja suunnattiin kohti Sorin sirkusta johon meillä oli liput. Mutta suureksi suruksemme esitys olikin peruttu =( Joku esiintyjä oli ilmeisesti loukkaantunut ja koko näytös peruttu. Esikoisella oli suu väärinpäin ja itseänilin alkoi melkein itkettää kun toinen niin oli odottanut.Mutta saimme pop cornia rasiat mukaan ja se sai suupielet takaisin hymyyn =) Pienet asiat saattaa pelastaa suurelta pettymykseltä. Ja tänään saatiin tietää,että päästään 4.1 katsomaan näytös jos haluamme.

Ja sitten masuasiaan. Neitokainen on alkanut herättää minua siinä aamu kuuden aikaan. Kovaa kyljen kaivamista tapahtuu ja herään siihen möngertämiseen. Alkaakohan sen olla nälkä ja yrittää herättää mua sen takia =D No joo..Muuten masun kanssa on sujunut taas hyvin. Vähän kyllä jännittää,että kuinka suuren pakin saan kasvatettua kun kaverikin jo ihmetteli,että: "Ei sulla kyllä aikasemmin ole noin suurta vatsaa ollut noilla viikoilla!" Ja oon sitä samaa miettinyt itsekin. Mutta jospa tämä on joku alku kiri ja sitten se loppua kohti hidastuu XD  Mutta laitan nyt n.4 viikkoa viime kuvasta kuvan niin näkee millaista muutosta on sinä aikana päässyt tapahtumaan =)

rv16+

2059241.jpg

rv20+

2129431.jpg