Niin kun aina, tälläkin kertaa on pelko pepussa kun huomenna astellaan ultraushuoneeseen. Onneksi se on jo aamupäivästä ja yritän tsempata,että en suotta murehdi asioita. Helppo juttu XD

Koko ajan on ollut hyvä fiilis tämän rskauden suhteen ja tuskin mitään ihmeellistä enään löytyy,mutta kun koskaan en voi olla varma. Nyt näkee,että onko istukka noussut pois kohdunsuulta vai meinaako varmistaa,että sektio on pakollinen!

Siis meidän pojat on kumpikin syntyneet sektiolla pitkittyneen synnytyksen ja kasvotarjonnan vuoksi. Ja tällä kertaa aion vaatia suoraan leikkausta. Meikäläisellä ei taida paljon olla vaihtoehtojakaan jos ei päätä ennen aikaisena tämä tytsy maailmaan.Mitä en todellakaan toivo! Toisen leikkauksen jälkeen on jo melko kohonnut riski,että kohtu repeää synnytyssuppareiden aikana ja minä en halua ottaa yhtään riskiä,kiitos =) Ja onhan se ollut melko masentavaa kun on kärvistellyt yli kymmenen tuntia salissa ja sitten silti joudutaan leikkaamaan. Esikoisesta se oli aika shokki,mutta toisessa osasi jo varutua asiaan.

Toinen ikävämpi asia on ollut synnytyksen aikana käynnistynyt infektio.Myös kumpikin pojista on saanut infektion ja täten joutuneet lastenosastolle antibioottiin ja tarkkailuun.Esikoinen olikin heikompana ja oli nenä-mahaletkussa muutaman päivän.Oli aikas suruisaa pötkötellö ilman vauvaa osastolla ja leikkauksen jälkeen en pariin päivään päässyt heitä katsomaankaan. Viikko sairaalassa oli pitkä aika ja tällä kertaa toivonkin,että jos ja kun menen tästä suoraan sektioon se infektio jäisi pois kokonaan. Tietty infektioriski on aina leikkauksessa korkea,mutta sen näkee sitten.Olisi ihanaa saada vauva heti vierihoitoon!!

Nyt menen synnytystapa arvioon ja aion pyytää sen hyvissä ajoin jotta sektio päivä saadaan varattua ajoissa. Niin kuin näkyy synnytyksiä on monen moisia. Olen kuitenkin niiiin kiitollinen että olemme näin ihanat pojat saaneet vaikka syntymä ei niistä luonnollisimmista ollutkaan =D Ja olen myös kiitollinen huippu hoidolle jota meidän pojat ja minä ollaan TAYS:ssa saaneet. Vaikka kyseiseen sairaalaan liittyy paljon surua ja menetyksiä on se meille paljon antanutkin!

No näkeehän sitten huomenna,että onko Liina saanut juosteen katkaistua ja kuinka iso möhkö siellä jo killuu ;) Varsin villiksi on tämä tyttö osoittautunut ja mieheni kanssa naureskellaan,että tästä tulee varmaan 7 kiloinen pikku emäntä =D Ainakin lähemmäksi viittä kiloa päästään jos pistää paremmaksi kun kakkonen.Hän keräsi painoa 4330g ja oli 54 cm pitkä. Ja itse olen ollut 4200g ja 53cm.Esikoinen olikin iskänsä kanssa täysin samoissa eli 3950g ja 51cm.

Tännän rv26 eli 27.raskausviikko käynnistynee ja henkiinjäämis prosentit kasvaa, jos syntyisi ennenaikaisena.

Huomiseen!