Hehee!! Tällä alkaa äipällä pääkoppa pimetä. On oltu kotosalla nyt viikko. Pojat on flunssassa. Esikoinen alkoi kuumeilla keskiviikkona ja yskä alkoi seuraavana päivänä.Se jatkui yli viikonlopun.Eilen alkoi sitten kuopus kuumeilemaan ja yskimään. Esikoinen käytiin silti tänään viemässä kerhoilemaan.Hän kun on sentään terve.Yskää on vieläkin,mutta se nyt tulee kestämään kunnes on ohi.

On niin masentavaa kun ulkona on mitä hienoimmat ulkoiluilmat ja me kökitään täällä sisällä katselemassa lastenohjelmia. Ja kun kuumetta ei ole edes paljoa niin pojat hyppivät seinille! Heillä saisi olla yli 40 astetta kuumetta,että jäisivät sohvanpohjille makaamaan. Mutta mielummin otan flunssan kuin mahataudin! Se on niin holtitonta touhua noiden lastenkanssa.Saa vuorata koko kämpän pyyhkein ja lakanoin. Mutta kai sekin on odotettavissa jossakin vaiheessa kevättä.

Itselleni on raskainta se ettei näe aikuisia ihmisiä joiden kanssa jakaa arjen touhuja ja parantaa muutenkin maailmaa ;) Esikoinen käy nyt kolme kertaa viikossa kerhossa joka kestää kolme tuntia. On ollut todella hyvä juttu hänelle! Kuopuksen kanssa käydään pari kertaa viikossa vaihdellen MLL:n perhekahvilalla,srk:n perhekerhossa tai Annantuvalla. Itse toimin myös vapaa ehtoisena pyörittäjänä tuolla MLL:n perhekahvilalla. Ainakin maaliskuulle asti jos kunto kestää =)

Tämä alue on kaikin puolin ihanteellista meille koska täällä asuu paljon lapsiperheitä ja on vaihtoehtoja kerhojen suhteen!

Välillä keksitään äippien kanssa jotain spesiaalia jolla irtautua arjesta. Nyt suunnitellaan mökkireissua.Sain appivanhemmiltani luvan käyttää heidän mökkiään tähän tarkoitukseen. Odotan niin sitä reissua! Saunotaan,tehdään hyvää ruokaa ja pelaillaan jotain pelejä.Ja NUKUTAAN! Ei siis mitään extremee, sitä riittää arjessa muutenkin kun on noita touhukkaita uhmaikäisiä jotka luulee olevansa maailman vahvimpia!

Tänään taitaa olla tasan 27 raskausviikkoa täynnä! Huomenna siis alkaa 28.raskausviikko. Se alkaa kuullostaa hyvältä =) Liina on selkeästi kasvanut ja möngertää niin nahkan alla,että välillä parahdan ääneen kun tuntuu aika ällöttävältä! No,pian hän onkin niin suuri ettei pääse heittämään kupperiskeikkaa niin hyvin kun tilat loppuvat.

Mä en oo vieläkään saanut äitiyspakkausta =b No eipä sillä kiire ole,mutta oishan se aikas kiva =) Saatiin mun äidiltä joitakin tytön vaatteita. Saa nähdä kuinka paljon se alkaa niitä raahata meille.Se on ihan mukavaa,että välillä ostaa jotain,mutta kun meillä on ihan eri maku! Me on aateltu,että hankittaisiin uusi/käytetty turvakaukalo Liinalle.Vuokraaminen oli yksi vaihtoehto,mutta en löytänyt Tampereelta mistään sellaista vuokraus pelvelua.(jos joku tietää niin vinki,vinki!!) Vanha kaukalo on vaaleansininen ja niin surkee,että hermo paloi sen kanssa jo silloin kun autossa oli vielä tilaa, saati nyt kun takapenkille tungetaan kolme turvaistuinta!

Roudattiin tilaa pinnasängyn paikalle ja seuraava projekti onkin se kaappi tilan aikaan saanti. Se ei houkuttele sitten yhtään!! Keittiö on nyt listoja vaille valmis!! Oon niin ylpee miehestäni joka sai todella hyvää jälkeä. No,sai se yhden sähköiskun ja hermo romahduksen silikonien kanssa,mutta oli myös tyytyväinen lopputulokseen =)

Voisinkohan mä lopettaa jo tän kirjottamisen??!! Pahoittelut kaiken maailman avautumisista.Tätä se teettää kun ei pääse puhumaan kenenkään kanssa kasvotusten ;) Onneksi on tämä blogi johon voin sönköttää ties mitä XD