Eilen alkoi esikoisella kerho ja paluu on pehmeä arkeen. Onneksi oli vielä auto käytössä joka helpottaa siirtymisiä. Kakkonen oli kovin suruissaan kun ei päässyt vielä omaan kerhoonsa. On se rankkaa olla pienmpi vaikka luulee ihan muuta XD

Elma-enkelin syntymäpäivä oli ja meni. kävimme hautausmaalla viemässä kynttilän koko perhe. Tämä kerta oli helpompi ja kivuttomampi mitä se edellinen. Neljä vuotias oli hieman hämillään kaikkien kysymystensä keskellä,mutta hyvin pystyttiin niihin vastailemaan.

Nyt on tämäkin raskaus pidemmällä kun vuosi sitten. Välillä tulee pelko,että jos tämäkin onni minulta viedään. Ja toisinaan on onnesta mykkyrällään. Laitoin eilen postiin Kelan paperit ja odottelen Hensun pakettia jossa on uusia mamatsu vaatteita =) Onneksi ensi keskiviikkona on neuvola-lääkäri. Viiden viikon väli taitaa olla liian pitkä tauko mulle. Alkaa aina tulla epävarmoja fiiliksiä. Sitten 21.1 onkin se ultra joka jossa näkee taas pikku-Liinan. Ja kuinka isoksi tytöksi siellä onkaan kasvettu =)

Mieheni lähti aamuyöstä ystävineen kohti Turun Taivassaloa. Menivät pilkille. Mua vähän karmii,mutta pakko se on luottaa,ettei se oo niin pöljä,että menis jos ois vaaraa.On se sen verta paljon jäillä ollut.Mutta eipä se sitä sano. Mutta on mulla hetkittäin pelkoja,että jos jollekin meidän perheessä sattuu jotain. Se on jo paljon lievempää kun vuos sitten. Kai se on sitä kun tajuaa,että kuinka pienestä tällä pallolla elely on. Tää alkaa kuullostaa siltä kun oisin ihan paniikissa täällä kotona ja sekoomassa.Mutta ei se niin oo kuitenkaan ;) Hetkittäisiä ajatuksia ja tunteita.

Nyt lähdetään poikien kanssa kentälle. Esikoinen on aikas hyvin oppinut luistelemaan ja yritetään nyt ottaa ilo irti näistä keleistä!

Tänään rv 24+4

p.s. Voisko joku antaa jonkun siivousintoilupiikin??? Alkaa oleen aikas sekasorto tämä meitin koto.