Kekkerit on vietetty!! Ne meni oikein hienosti ja kaikki oli tyytyväisiä =) Minä kylläkin poistuin poitsujen kanssa siinä yhdeksän aikaan joten en onneksi ollut todistamassa kauneimpia karaoke vetoja ja salaisia känni keskusteluita XD

Yllättävän moni oli jäänyt aamun pikku tunneille asti ja miehen 2m ja 150kg työkaveri oli sammunut joten mieheni,hänen täti ja tädin mies jäivät sitten yöksi juhlapaikalle.Se oli myös mun toivomus kun en pysty nukkuun jos odotan koko ajan toista kotiin. No saivat sitten keskenään siivota paikat ja roudata tavarat pois.

Mulla oli viime yö tosi levoton kun jalkapohjat kutisi.En meinannut saada unen päästä kiinni kun hinkkailin niitä lakanaan.Jalkapohjiani kun en pysty raapimaan.Sehän vaan kutittaisi enemmän. No nyt sitten kuitenkin päätin,että sinne labraan on päästävä jotta saan jonkin sortin mielenrauhan.Aamulla soitin heti kahdeksalta neuvolaan ja laittoi lähetteen.Huomenna pitäisi saada maksa-arvot ja sappikokeet 3-5vrk. Mullahan ei oo aikasemmissa raskauksissa ollut ongelmia joten eipä varmaan nytkään ole. En vaan jaksa enään arvuutella,että onko vai eikö.

Nyt on toka päivä kun ei enään särje päätä.Antibiootti on varmaan tehonnut.Se loppuukin huomenna.Jospa jo pääsisin tällä viikolla katsastamaan Hannan pikku-Reinon!!!