Räkää on pää vieläkin täynnä,mutta kurkku ok ja kuume poissa. Päätä kyllä särkee vietävästi kun esim.poimin jotain lattialta.Hmm..mikä sen sitten tekisi??

Eilen 9.2 oli neuvolakäynti ja viikkoja 28+6.

  • Hb 101 (rauta kuurille)
  • verenpaine 109/61
  • paino 67.6 (+458/viikko)
  • Sf. 30 cm (yläkäyrän yläpuolella tasasesti mennään)
  • syke 150
  • liikkeet ++
  • Raivotarjonta (eka kerta)

Vaihteeksi oli siainen,mutta kylläkin mukavamman oloinen kun oma neukkulantäti.Kaikki näytti olevan ok, paitsi toi sf-mitta huitelee kyllä korkeella.Ja tietty toi hemoglobiini oli alhanen,mutta ainahan se tässä vaihetta raskautta putoo ja nousee sitten itsestään loppua kohden. Seuraava neuvola-aika olisi 24.2 ja katsotaan sitten tuota kasvua,että mitä sen kanssa.No ei kannata kuulemma yöunia sen takia menettää,enkä oo kyllä huolissanikaan.Ihme kyllä XD

Tänään päästiin ekan kerran piiiiitkään aikaan kerholle. Siellä oli Me&I esittely ja jouduin jo tilaamaan pojille kaivuripaidat ja Liinalle bodyn =)

Sitten oikeen ärsyttämään pisti vaikka ihan sama.Mutta eräs äippä kyseli kumpi meille on tulossa.vastasin,että tyttö.Se kyllä tietää meidän taustan,mutta ei selkeesti sitä ymmärrä. Ei heilläkään ole helposti raskauduttu jne...mutta silti. Se tietty innoissan kun tyttö on tulossa.Hänellä myös kaksi poikaa ja yksi tyttö.Kyseli,että onko nyt ihanaa??!! Joo..Onhan se,mutta olen IHAN todella onnellinen siittä,että tämä todettiin terveeksi oli se sitten kumpi vaan. Tämä sitten sanoo,että olisihan se rakas vaikka sairas olisi ollutkin. Ois joo,mutta kun meidän tapauksessa se olisi ollut luultavasti joku sellainen sairaus ettei elinmahdollisuuksia hirveesti lupailla. Ihan kun ois puhunut jostain perus flunssasta! Prkl! No sitten alkoi kertomus kaverista jolla on kolme lasta ja sillä yhdellä on joku kromosomihäiriö.Ihan hienosti niillä menee..Niin.Ihan kiva,että menee,mutta mikä on se todellisuus.Sairas lapsi on joku reilu vuoden eikä kaikkea vielä tuon ikäisellä edes nähdä.Kyllä väliin kypsyttää tollaset törpöt!

Mutta oli kyllä ilo selailla viikonloppuna blogeja joissa vallan on vauvaa saatettu maailmaan.Jotkut himppasen aikasemmin ja toiset vähän myöhemmin =) Hirmu isoja onnen toivotuksia kaikille ja jaksuja sitäkin enemmän!!Omaa hetkeä vielä jonkin aikaa odotellessa ;)

Tänään rv29+0