Täällä valittajien maailmanmestari,Hei!

Todella luulin selviäväni ilman tätä tautia,mutta kyllähän se sieltä tuli.Ihan varoittamatta.

Eilen aamulla heräsin siihen kun kurkkuni oli TODELLA kipeä. Olemattomat limakalvot nielussa oli täynnä pieniä haavoja ja suussa maistui verelle. Rintalastaan ja lapojen väliin pisti niin vietävästi! Mietin,että mitä tekisin, jos henkeni salpautuisi?? Enhän pystyisi soittamaan edes apua. No kun nousin ylös ja sain juotua muutaman kupillisen teetä ja mustaaviinimarjamehua alkoi hengitystiet aueta =)

Seuraavaksi alkoi piinaava nivelsärky.Ja varsinkin nyt kun kaikki paikat on rempallaan raskauden vuoksi kävelin jalkoja laahaamalla ja jopa hengittäminen tuotti tuskaa. Päätin vetästä panadolin. Se auttoi vähän.

Iltapäivästä nousi lämmöt.Ankeaa 37.4,mutta sitäkin ärsyttävämmältä tuntui kaikki! kovat äänet sattui korviin ja pienikin hipaisu tuntui nyrkin iskulta. Iltaa kohden alkoi taas kovat säryt ja välillä sohvalta nousu aiheutti supistelua.Välillä oikein vihloviakin.

Kun oltiin saatu lapset nukkumaan mies hieroi koko selkääni aika kovin ottein.Hieronnan jälkeen mies otti syliin ja silitteli massua. Kyseli,että kuinka Liina on tänään voinut.Aloin itkeä.Pelko siittä,että tämä flunssa aiheuttaisi jotain meidän pikkuiselle valloitti mielen.Mies sanoi,että koita nyt sinäkin rauhoittua ettei hänkin ala taas sekoilla =) Tuli hyvä ja turvallinen olo siinä sylissä.Vaikka olenkin valtaisan kokinen ;) 

Otin panadoin ja pidin kaurapussia vuoroin missäkin paikassa.Kymmenen jälkeen menin sänkyyn.Unen laatu ei ollut paras mahdollinen.Heräsin käymään vessassa ja haarustyynyni ja päänalustyyny oli ihan hiestä märkiä.

Aamulla oli silti parmpi olo kun eilen.Kuumetta ei ainakaan vielä ole.Se nyt voi tietty vielä nousta,mutta on ihan siedettävä olo enkä ole vielä itseäni joutunut lääkitsemäänkään. Ainoa inhottava asia on yskä.Se repii koko keuhkot ja kurkun riekaleiksi. Täytyykin lähteä taas käynnistelemään vedenkeitintä..

Ja niin.Vanhempi pojista eli Kasper sai tosiaan jälkitautina korvatulehduksen.Nyt viikon kuurilla. Taitaa ainakin tehota kun kuume laski ja meno alkaa taas muistuttaa eläintarhaa XD