Eilen alkoi äitiysloma. Ja se loma sijoittui pe-la =)

Mieheni siis lähti perjantaina pohjoiseen kalareissuun.Anoppi ja appiukko ottivat poijaat mökilleen mukaan ja tulivat sitten lauantai iltana takaisin.Ensin ajatteli,että olisisn vaan kotosalla ja olisin tekemättä mitään,mutta kevät ei antanut sille mahdollisuutta. Mä alan herään talviunesta kun aurinko paistaa =)

Eli kotio jäämisen sijaan kävimme perjantai-iltana Hannan kanssa kahvitelemassa ihanassa keskustan kahvilassa. Söin Mozarella-leivän,ison kaakaon(kermavaahdolla ja suklaalla) sekä mansikka-suklaakakkua! Kahvilaraissulta menimme vielä Hannan luo iltaa istumaan ja oli mukavaa kun ei ollut mihinkään kiire ja sai keskittyä vain omiin tarpeisiin. Meinaan iltaisin on aika härdelliä kun on iltapesut,pisut,iltasadut,hyvät yöt jne...

Lauantaina olisin ollut valmis heräämään jo kuudelta,mutta uinahdin vielä ja heräsin kahdeksan jälkeen.Oih, se hiljaisuus tuntui hyvältä. Join teeta ja söin paahtoleipiä ja luin aamulehden kaikessa rauhassa. Sitten pyöräytin muutaman koneellisen vauvapyykkiä ja kävin suihkussa. Laitoin itseni ja suuntasin mieheni tädille. Ehdotin reissua Ideaparkkiin ja niin me sitten lähdettiin. Siellä menikin koko päivä kierrellessä ja käytiin syömässä Panzovillassa. Löysin myös esikoiselle ihan huippu halvan/hyvän kevätpuvun ja ihanan pipon siihen. Kannatti siis lähteä ;) Vauvallekin olisi ollut vaikka mitä,mutta en sitten raaskinut vieläkään ostaa mitään. Oon vielä ihan untuvikko noiden tyttöjen vaatteiden kanssa. En osaa valita niistä kaikista ihanuuksista. Ja itse asiassa nyt alkaa tota vaatetta ollakin. Kokoa 56 täytyy vielä hankkia ja sukkia.

Tänään suunnataan kaverini luo joka on kuopuksen kummitäti. Joka päivä kun on jotain kyläilyä ja spesiaalia niin aika menee nopeaa. Keskiviikkona miekkonen tuleekin sitten kotiin <3 Ja on loppuviikon kotosalla =)