Masuliina

Heti alkuun voin vähän kiroilla mielessäni. Siis perskutarallaa jne...

Neuvolan tuloksia:

  • pisut: ok
  • paineet 106/77
  • paino 71,9kg (1138g/viikko)
  • Sf. 37,5????? viimeks 31cm???  Siis helvetin iso!
  • sykkeet +145
  • rt1

Olin kyllä raivoissani tosta Sf. mitan suuruudesta! Neukkulantäti sanoi ettei voi muuta kun pyytää aikaistamaan äippäpoli aikaa joka mulla on 8.4 varattuna. Sanoin,että laita lähete ja katsotaan mitä sanovat. Mua muutenkin on jännittänyt se,että sovittu aika oli vasta rv37+ ja sen jälkeen on pääsiäinen joka varmasti vaikuttaa leikkaus aikojen saamiseen. On alkanut ahdistaan,että jos joudunkin yrittittämään synnytystä ja taas kaikki menee päin pepaa =(

Saisivat muutenkin samalla katsoa istukan sijainnin kun sitä ei sitten omasta pyynnöstäni enään uudelleen katsottu. Ja se että kuinka pirun iso tää meitin tytsy voi olla. Neuvolantäti veikkasi nyt jo 3500g käsi kopelolla. Ja samaa itsekin ajattelin. Neiti on selkeästi kasvanut koska liikkeet on rauhoittuneet ihan eri luokkaan kun ennen. On liikkeitä,mutta ei niin riehakkaita. Sekin pelästytti ensin,mutta onneksi Liina alkoi pepun heilutuksen eilen illalla =)

Ja Liinan asennosta tätsy sanoi,että joko pää on niin alhaalla ettei sitä enään kunnolla tunne masun läpi tai sitten se on jossain puoli asennossa. No ainakin tuonne alas joku kovasti punkee ja hetkittäin lirahtelee housuun ties mitä lirahduksia.On tää yhtä eritteiden ja vaivojen läträämistä.AARRGG!!

Uutta aikaa ei sovittu kun on tuo poli käynti. Sanoi että soittele jos uutta aikaa varataan tai sitten seuraavaksi vauvelin kanssa =) Hih! Kuullostipa oudolta ja ihanalta!