Tänään sain sen kirjeen jossa kerrotaan,että 8.4.09 klo 8.30 on meille varattu aika synnytystapa-arvioon. Hui!! Olin ihan tyytyväinen ,että toimivat näinkin nopsaan.

Sitten tuli tosi hyvä fiilis ja eka kertaa tuntui,että ei enään kauaakaan kun neitokainen on maailmassa.Sitten loikkasin tänne nettimaailmaan ja uutisotsikko pamahtaa eteen:"Äiti ja vauva kuolivat keisarinleikkaukseen". Menihän ne fiilikset siinä taas kokonaan =( Mutta ok, meillä nyt on ihan eri meininki kun otsikon alla kerrotussa uutisessa. Oon herkkis ton suhteen...Se sektio on aika paljon mielessä taas.

Meillä on makkarin järkkäys viikonloppu tai ainakin piti olla. Mieheni kaveri oli saanut vauvan ja pyyteli varpajaisiinsa. Melkein aloin itkeä kun ajattelin,että menee taas koko viikonloppu perseelleen. Ja alkaa tässä olla ihan puhkikin noiden poikien kanssa touhuamisesta. Toisaalta en mitään suurempia rutistuksia ole tehnytkään,mutta ihan perus arjen pyörityskin tuntuu hetkittäin ylitsepääsemättömän vaikealta ja raskaalta.Kaipaisin vaib hemmottelua ja oleskelua. Kahvila hengaaminen ois ihan mun juttu näinä loppuraskaus aikoina. Sais turista mukavia ja juoda kaakaota ja syödä muiden tekemiä herkutuksia =)