Meillä on lapselle nyt valittu kummit!! Veljeni vaimo ja mieheni ystävä ja hänen kihlattu. Ristiäisten järjestäminen sinänsä ei ole kova homma, mutta synnytyksen jälkeen niidenkin järkkäily on ainakin tuntunut aika stressaavalta. Ja kun on nuo kaksi vilperttiä jo valmiiksi se ei ainakaan helpota asiaa ;)

Nyt olen päättänyt olla ajoissa. Sain kummeilta udeltua päivän joka sopii heille ja varasin seurakunnalta tilat. 13.6.2009 meidän vauva joka ei edes ole vielä syntynyt tulisi kastaa. Oikeesti mua melkein hävetti puhua niistä ristiäisistä kun se puhelinvastaava tietty oletti,että meillä on jo syntynyt vauva. No kai sitä on odottanut nyt niin kauan,että olen yli innokas XD

Meidän esikoinen on kastettu samoissa tiloissa ja oli kyllä hirmu toimiva juttu. Varasin tilat klo14-19 ja se maksaa 60e. Kaste olisi siinä klo15 ja kahvitteluun jäisi sitten ihan mukavasti aikaa + siivoukseen. Jatkot voi sitten olla meillä kun asutaan ihan lähellä ;)

Tarjoilut luultavasti hoidetaan taasen kimpassa joka on ollut ihana apu! Kukat otetaan meidän vakkari kukkakaupasta. Ne ovat kukittaneet meidän häät ja kummankin pojan kastejuhlan+monet,monet muut kekkerit. Mietin sävyiksi jotain aniliininpunaista ja limenvihreää.

Nyt on kaikki olemassa olevat vauvan vaattet pesty ja lajiteltu kokojen mukaan. Viikonloppu oli rentouttava ja tuli tarpeeseen. Viime yönä meidän Vili heräili useampaan otteeseen kun nenu oli tukossa. Aamulla valitteli,että on kylmä ja mittasin lämmöt ja nousussa olivat :b Toivotaan,että tämä tauti ei kävisi taas koko porukkaa läpi. No tänään ollaan sitten sisällä,mutta isoveikka päästään onneksi viemään kerhoilemaan =) Ja kaupassa on pakko käydä sillä välin. Miekkonen kun on edelleen siellä reissussa =( Huomenna taas paukkuu viikot. Joten huomenna lisää...