Niin.Tänään tuntuu siltä,että rv32 VASTA!!! Olen ärsyttävän kärsimätön ja väsynyt koko raskaana oloon. Mä haluun jo sen vauvan! Mutta eipä tässä muu auta kun äipän keräillä itsensä ja kestää nämä viimeiset masun kanto hetket! Ne ovat kuitenkin Liinalle elintärkeitä viikkoja ja en missään nimessä halua,että synytisi ennen aikaisena.

Äitipuoleni sisko, minua vuoden vanhempi odottaa esikoistaan. Suurin piirtein rv27. Sain sitten tekstiviestin tänään,että on alkanut kovasti supistella ja on auennut 8mm. Jäivät sairaalaan tarkkailuun.Nyt vaan ei voi kun toivoa ja uskoa,että kaikki menee hyvin. Ainakin parhaimmassa mahdollisessa hoidossa ovat.

Itse näin viime yönä unta,että olin synnyttämässä. Vauva tunki päätään pallean alta niin,että nahkan läpi näkyi selkeät kasvot ja pieni korva. Huusin kätilölle,että:"Sehän on perätilassa!! Etkö nyt ymmärrä!!" Ja sitten lumpsahtikin jalat ulos ja pian koko pieni tyttö. Olin yllättäen saanut juuri hyvän puudutuksen ja mikään ei tuntunut kivuliaalta. Siinä sitten ihmettelin pientä tyttöäni =) Seuraavaksi olinkin vessassa synnytyksen jälkeisellä ekalla pissalla. Jännitin kuinka se kirvelee ja yllätys, sekään ei sattunut lainkaan =D On noi unet niin mukavia! Tosin heräsin hirveään pissahätään.Onneksi en unissani lorottanut oikeasti XD

Tässäpä tämän päivän masukkia rv32

Ja ilman verhoilua tsadaa.....

Laitanpa viellä muutaman vaatteen kuvan.Meillä puuttuu oikeastaan kokonaan nuo 56cm vaatteet. Täytyypi skarpata nyt piakkoin ettei vallan jätti vaatetuksessa joudu neiti viettämään ensimmäistä kuukauttaan ;D

Ja sain eilen tiedon,että saadaan turvakaukalo lainaan!!! Se on Gracon jossa on se kiinnitys alusta.Oon kysellyt kaikilta,että olisiko joku helposti kiinnitettävä kaukalo jollain nurkissaan ja eilen tärppäsi =) Omaksi ei osteta kun puolivuotta varmaan on tämäkin laina-aika.Meillä on toki omakin kaukalo,mutta nyt kun takapenkillä on jo kaksi istuinta olisi hirmu hienoa,että vauvan kaukalo olisi himpun helpompi kiinnittää kun tuo omamme =)

Että tällaista täälltä tänään!