Noh niin...Viikko taas meni ja tällä viikolla on alkanut ihan kivasti suppailla. Ja toisinaan tuo sektoiarven kohta jylmii ihan inhasti. Tuntuu,että vauveli olisi tullut ehkä alaspäin ja masukin nyt roikkuu alempana. Mullahan ei ole ikinä raskauksien aikana ollut harjoitus supistuksia ja nyt vähän jänskättää,että jos tää yrittääkin tulla ennen sovittua sektiopäivää ulos. Ja tästä päästäänkin aasinsiltana taasen mun uniini.

Elikkä olen pelännyt sitä,että synnytys käynnistyisi ennen sektiopäivää ja miettinyt,että mitä sitten tapahtuukaan.Tiedän että vauveli on jo hyvän kokoinen,mutta se että laittaako ne mut synnyttään jos näin kävisi??? Mulla ei ole mitään hyviä kokemuksia alatiesynnyttämisestä.Ainoa joka on päässyt läpi asti on Elma. Se ei ole hyvä kokemus tai edes verrattavissa.Mutta siihen uneen. Synnytys oli siis käynnissä ja tuttavani oli synnyttänyt vammaisen tyttölapsen.Ihailtiin sitä yhdessä tuttavani kanssa. Sitten itse makasin sairaalavuoteessa ja huomasin siteeseen tulleen verta ja ajattelin,että nyt se on käynnistynyt. Sitten iski paniikki,että miten se syntyy!!?? Kun paikalle tuli fysioterapeutti ja teki jonkun koko kropan arvioinnin,että kyllä näillä luilla voi synnyttää alateitse?? Ja siihen se sitten loppui ;D

Huomenna on lääkäri aamusta ja sen pitäisi laittaa sairaalaan lähete jotta pääsen ajoissa suunnittelemaan tulevaa synnytämistä ja toivon mukaan sopimaan sektio päivämäärän!Toivottavasti siellä on meidän omalääkäri eikä mikään puoskari niin kuin edellis kerralla.

Tässä vielä roikkomasu rv33 ja huomenna sitten neuvola-lääkäri kuulumisia...

Ja niin.Aamulla oli esikoisen puheterapia käynti.Ja nyt ei ainakaan toistaiseksi jatketa kun puhe on kehittynyt ihan normaalisti.Oli kait vain pieniä käynnistymis vaikeuksia ;D Jee!! 5v neuvolassa sitten taas syksyllä näkee jos jotain mihin puuttua. Ja laiska äiti vei sen jälkeen lapset mäkkäriin syömään.Pojat oli ihan innoissaan pikku-koirista jotka sai lastenateriasta.Aina ei vaan jaksa vääntää sitä ruokaa kahta kertaa päivässä.Joten ihana pikku helpotus arjen keskelle =)