Tänään on taasen tiistai ja raskaudessa se merkitsee uuden viikon alkua. Se on nyt 35. raskausviikko alkamaisillaan. Ensi lauantaina alkaakin äitysloma. Minullehan tuo ei tarkoita minkäänlaista muutosta arjessa. Kotona kun ollaan joka tapauksessa ja muksejen kanssa lomaa ei tunneta ;D Yksi muutos kuitenkin tapahtuu eli alan saada taas vuoden 2004 aikaisen palkan mukaista äitiysrahaa!! Ja se on aina tervetullutta muuten pienellä rahalla kituuttaneelle.

Toissa yönä masunahkani kiristi todella inhottavasti.Oikein tunsin kuinka se ratkeaa ja kiristyy. Ja muutama vaaleampi/uusi arpi oli yöllä tullutkin. Ja toinen mitä minulla ei enään ole on napa! Mua inhottaa sekin. Se on ihan tasainen ryppy tuossa keskellä tai vähän alempana mahaa. Odotan mielenkiinnolla minkä näköinen siittä tulee kun pötsi on poissa XD Ei taida ihan rantakunnossa olla ens kesänä tai ei ehkä enään ikinä ;D Mulla palautuminen raskaudesta vie n.vuoden. Ja usein oonkin jo ollut sitten uudestaan raskaana.

En juurikaan murehdi miltä näytän,mutta odotan kuin kuuta nousevaa,että saan tehdä vaikka mitä ilman mahaa. Esim.leikata varpaankynnet,kengät jalkaan ilman tuskaisia ähinöitä,saan nostettua lapseni kunnolla syliin ja halata rakasta ja touhuta peittojen alla aikuisten juttuja. Nuo temppuilut sängyssä on todellakin sellaista säätöä,että en edes pysty enään siihen. Halut on tipotiessään! Jos joku tuntee itsensä seksikkääksi raskausaikana niin minä voin sitten pitää sitä vastapuolta XD Mies kyllä kehuu ja tykkää masunkanssa,mutta itseäni ahistaa tämä kömpelyys ja suonenvedot ja vauvan myllääminen mahassa jne....

Tässä vielä masua sivusta:

ja edestä:

Ja meitin makkari pinnasängyllä varustettuna <3