Aamulla meidän kuopus Vili herätti meidät itkullaan. Oli kova pissahätä herralla ja hänen ongelmanaan oli liian monta valokatkasijaa. Täytyyhän vessassa valot olla =) No ei mikään miellyttävä herätys kun kello oli vielä vajaat seitsemän ja äippä sikiunessa. No, esikkomme Kasperkin heräsi härdellin keskelle ja aamu alkoi heillä ajoissa. Me jäätiin vielä miekkoseni kanssa makoilemaan.

Aamupalan jälkeen meidän perheen ukkopuoliset lähti kalaan. Siis pilkille. Oli ihanaa olla kotona rauhassa ja piti leipoa pulliia,mutta jauhot oli loppu =( No valmistin päivän ruoan ja äitipuoleni ja siskoni käväsi pikavisiitillä. Pilkkimiehet palasi yhden aikaan ja esikoinen oli saanut ensimmäisen ahvenensa!! Se oli niin ylpeä saaliistaan. Oli ekaa kertaa jaksanut keskittyä kunnolla touhuun. Meidän Vili sen sijaan oli viellä haahuillut,mutta hyvin reissu kaikenkaikkiaan oli mennyt =)

Nyt sain jauhojakin joten pullataikina kohoaa keittiössä. Mun on koko raskauden tehnyt mieli korvapuusteja ja pullaa. Ja vielä ihmettelen vatsani isoutta XD

Saatiin vauvansänky meidän makkariin ja nyt tällä viikolla alkaa pyykin pesutalkoot. Onneksi ne vaatteet on niin piskuisia ja meillä on tuo kuivuri!!

Ja tässä on ensimmäinen mekko <3