Pääsiäinen on mennyt mukavan rennosti kotosalla ja vieraillessa sukulaisissa. Mämmiä on tullut syötyä ja suklaamunia tietenskin!

Keskiviikkona on viimeinen neuvolakäynti jonka vielä varmuudeksi varasin itselleni. Onhan niitä normaalistikin kerta per viikko näillä raskausviikoilla. Ihmetytti neuvolatädin kommentti: No,tule jos haluat. Ihan niin kuin asia olisi jotenkin eri kun menen sektioon. Ihan samat vaivat ja perus hoito mun mielestä silti on tarpeen. Vähän kypsytti koko tuumaus!

Liinuska on kovin painava kannettava mahanahkan voimin. Kävellessä on pakko pysähtyä kun pimppiluut jylmii niin,että silmissä sumenee. Lorahtelua tapahtuu vieläkin,mutta lähinnä kerran päivässä meiningillä. Käsiä on alkanut särkeä samalla lailla kuin jalkoja särkisi. Olkapäät varmaan vihoittelee tästä painosta jota yöllä vaihtelen kyljeltä toiselle. Oon alkanut olemaan aikas herkkä hermostumaan ihan pikku asioista. Miehen kans vitsaillaan,että Hitsi kun mua äääsyttäää!! Onneksi aika menee nopsaan ja enään 10 aamua kun päästään totisen tohinana pariin. Mä en edes muista miltä tuntuu hengittää normaalisiti.

Meillä on nyt kaikki valmiina. Sain vaunujen päälliset pestyä ja kaukalon pehmusteet. Anoppi on ommellut uuden päällisen meidän vanhaan pinnasängynreunukseen. Siittä tuli ihana!! Samasta kankaasta jonka ostin jo viimekesänä on pussilakana. Äitini tuo tänään neidille kassillisen vaatteita joita se on hamstrannut ties mistä XD Asuu keskustassa joten saa mun puolesta hoitaa siellä shoppailun. Itseä ei tuo shoppaus niin himota kun kävely tuottaa jokseenkin salmoita alapäässä. 

Ystäväni sai 11.4 tytön!! Heilläkin on kaksi poikaa entuudestaan ja tuntuu,että nyt tytöt taitaa aika lailla kiriä kiinni poikia tänävuonna syntyvyystilastoissa. Onpahan sitten heiloja noille meitin poijaille ;D