Kämppä on kaaos ja pelottaa kun joku soittaa ovikelloa tai puhelimella,että ei kai ne tuu sisälle XD Siis keskiviikkona mieheni läks töihin ja minä jäin kolmen lapsukaisen kanssa pyörittämään arkea. Miehellä sattuu vielä olemaan hulluna töitä ja päivät on venynyt pitkiksi. Mutta kyllä me ollaan silti selvitty hengissä ja oltu ajoissa paikalla missä milloinkin on tarvinnut, jee!!

Nyt pojat ovat tämän viikonlopun mummun ja papan kanssa mökillä. Tänään on aamupäivästä pihatalkoot ja illalla Liinan tulevan  kummipariskunnan kolmekymppiset. Ekat kekkerit ja perkele kun meni hermot etsiessä vaatteita. Tuo massu kun paistaa joka vaatteen alta ikävästi niin,että näytän edelleen raskaana olevalta. Okei, eihän siittä ole kun kolmisen viikkoa kun Liinuska vielä oli nahkaa venyttämässä, mutta silti!

Mulle on tullut hirveä musiikin kuuntelu vimma =D Pitkästä aikaa oikein ahmin kaikkea musiikkia ja kaivelen vanhoja levyjä tuolta kaapin uumenista. Äitienpäivänä istuin sohvalla Liina sylissä ja vollotin kun kuuntelin yhtä biisiä. Pojat katsoi aamupalapöydästä,että mikä äitille tuli. Sanoin, että: Äiti on vaan niin onnellinen =) Ja niin mä oonkin. Väsynyt ja onnellinen. Sitä ei ikinä muista kuinka uuvuttavaa tämä vauva aika on, mutta sen muistaa ettei se kestä kauaa. Ja kyllä jo nyt on paljon virkeämpi kuin esim. viikko sitten.Nyt kun tiedämme,että tämä on meidän viimeinen lapsukainen, niin imen kaikki hetket ja nautin ja maistelen niitä vaalien.

Yöllä Liina heräilee 2-4 kertaa syömään eli ihan sopivasti. Iltaisin syö tiheämmin ja jos ei röyhtäise niin tietää,että pian on puklut päällä tai sänky ihan märkä. Eskoiseen verrattuna kuitenkin vielä pientä.

No eipä nyt tule muuta mieleen. Palataan taas kun ehditään ;)

Ja meitin rintsessa vielä ilostuttamaan tähän loppuun. Saatiin ainakin iskän kaa hyvät naurut kun puettiin nämä vaatteet Liinalle XD

1242459325_img-d41d8cd98f00b204e9800998e