Täällä ollaan oltu vankina neljän seinän sisällä =( Pojat on ollut kuumeessa ja kovassa yskässä. Mieskin oli kipeä,mutta kaippa tämä tästä alkaa sujumaan. Eka kuumeeton päivä on tänään,ainakin toistaiseksi. Liina kyllä viime yönä nukkui koko yön mun kainalossa ku ei illalla rauhottunut vaan heräili koko aika. Itse olin niin väsynyt ettei luomi pysynyt enään auki. No Liina nukkuikin puoli kuuteen ilman syöttöä XD Paras tainnutus taktiikka jos keinot loppuu on ottaa se viereen. Normaalisti kyllä nukkuu yöt sängyssään,mutta tämä oli nyt joku poikkeus tai sitten ei.

Ahdistavaa olla sisällä kun aurinko porottaa ja sää on mitä ihanin! No,mutta eilen kävin mieheni tädin kanssa tunnin kävelylenkillä ja teki kyllä hyvää. Selkä alkaa olla joinain päivinä ihan jumissa. Neiti on varmaan saanut sen verta massaa,että asento on muuttunut häntä kantaessa ja imettäessä.

Koko viikko on ohjelmaa täynnä kahdet synttärit,ylioppilasjuhlat jne...Toisaalta nyt kun on ollut kotona vaan niin juhlat kuullostaa mukavalta!

Tänään olen vaihtanut mamitsuvaatteet pois käytöstä. Osa on siis kavereilta lainattuja ja osa omia. Osa omista ostetuista on ihan sellaisia pitempi mallisia paitoja joita kyllä tulen käyttämään. On niin pirun vaikee löytää vaatteita joissa ois mukava imettää ihan säädyllisesti julkisillakin paikoilla.Nyt oon muutamasta hupparista leikannut hihat pois kun huppari on liika kuuma muuten. Suojaa hyvin tisuja kylmältä! Omat mamma farkut on vielä käytössä,koska ne on ihan normi farkut,mutta stretchiä joten venyy hyvin eikä kiristä.

Aatelkaas, meidän Liina on jo yli kuukauden!! Aika menee niin nopsaan ettei huomaakaan. Hän on kovasti alkanut seurailemaan ympäristöään ja muutama hymykin on nähty tai ainakin luulen niin ;)

Peppu punottaa ajoittain enkä oikein keksi siihen mitään konstia millä se menisi pois. Välillä parempi ja välillä taas lehahtaa. Neidillä on hormoninäppyjä nassu täynnä ja myös siellä vaippa-alueella eli siksi se on punainen. Mutta jos teillä jollakin on hyviä kikkoja niin otan ilomielin vastaan =) Mutta ei mitään ehdotuksia villavaipista ja muista kestoista XD

Tutin syönti on vielä aloittelian hommaa,mutta sillä se rauhoittuu iskän sylkkyyn jos vähän pitää siittä tutista kiinni. Ostan kyl tänään semmosen tissitutin joka jäljittelee tisunsyöntiä.

Oon pumppaillu muutaman desin maitoa pakkaseen jos ja kun se hetki tulee,että menen pitemmäksi aikaa jonnekin. Nyt on tiedossa ystäväni polttarit johon minun on melki pakko osallistua. Ne on myös eka kerta kun jodun olemaan yön pois kotoa koska ovat eri kaupungissa. Vähän karmii,mutta tuo meitin iskä on kyllä niin huippu,että tiedän sen pärjäävän =)