Meillä on mennyt ihan mukavasti taas tämän viikon. Neiti aloittaa aamun väläyttämällä hymyjä ja äitin silmät kostuu. Se on vaan niin huipun näköinen otus ja tekisi mieli pussailla toinen likomäräksi! No nyt en viitsi paljon poski-parkoja pussailla kun hormoninäpyt on alkaneet kuivua ja tyttö näyttää kalansuomutautiselta. Luvassa siis punakkanaamaisia ristiäiskuvia XD

Ensi lauantaina neiti saa virallisesti nimen. Kaikki kyllä tietää,että Liina siittä tulee. Toiset ei kuitenkaan usko. Toinen nimikin on nyt päätetty. Tänään väsäilin keksejä. sydämen muotoisia kerroskeksejä joihin tulee vaaleanpunainen sokerikuorrutus. Kakut ja voileipäkakut tulevat tilattuna. Anoppi leipoi pasteijoita ja pikkupullia. Kukaan ei tule kaukaa joten emme tarjoa sapuskaa sen kummemmin.

Ei mitään hajua mitä puen päälleni! Päätän sen vasta huomenna. Mieheni on töissä tontti alueella joka pitää olla luvoutus valmis 1.7 mennessä ja töitä on ollut 12h päiviä. Nyt eilen päivä oli 6.00-22.30 ja tänään 6.00-12.00 huomen aamulla. Oon siis kolmen muksun kanssa täällä yh-äippänä. Ei mukava pesti, kun muuhun oon tottunut.Onneksi mieheni vie pojan reeneihin ja pääsen Liinan kanssa piipahtamaan Hannan ja Reinon luona =)

Osallistuttiin Liinan kanssa rokotetutkimukseen. Hän saa joko pneumokokkiroktteen tai b-hepatiittirokotteen. Lisäksi hän saa rotavirusrokotteen ilmaiseksi. Aika on 24.6.