Siis joo. Miehen loma alkaa ensi viikosta. Aloitamme sen ystäväni häillä jotka ovat Rautalammilla. Ne on semmoiset spesiaali häät ihan oman kaavan mukaan. Rakkaus festarit! Pojat jää mummun ja papan kanssa mökille koko viikonlopuksi ja Liina lähtee ekoihin häihin/festareille =) Meille on varattu oma huone,mutta muut nukkuvat teltta/auto majoituksella. Vähän jänskää ilmojen puolesta ja vähän muutenkin.

Häistä suunnataankin mökille ja jäädään sinne.Appivanhemmat lähtee maanantaina kaupunkiin ja veljeni ja hänen vaimo tulee meitin kanssa lomailemaan. Saa nähdä joko heillä ois vauva uutisia <3 No eipä sitä viitsi udella kun tietää kuinka rasittavaa sellanen on. Mutta peukut on tanassa ;)

Meillä ei ole kummempia loma suunnitelmia tälle kesälle. Jos ilmat suosii niin Viikinsaareen voisi tehdä matkan ja Puuhamaa on ollut kulemma hyvä. Monet saman moisen katraan omaavat ovat kehuneet. Torille täytyypi päästä manssu ostoksille ja mustikoitakin alkaa pian olemaan joten eiköhän se ole tarpeekis lomailua. Mieheni on luvannut viedä pojat yökalaan. Katsotaan jos se nyt toteutuisi kun päästään mökille. Makuupussukat veneesen jos alkaa väsy tulla ja mahtavat eväät tietysti!

Meitä on mieheni kanssa vähän huolettanut kun tuttava perhe tuli Thaimaasta ja heillä on sikuinfluenssa nyt todettu. Kerettiin just viime tiistaina käymään lenkillä perheen äidin kanssa ennen oireita.En ole kovin tietoinen koko taudista. Mulla on nyt kurkkukipeä ollut jonkin aikaa, ei muuta. Mutta pelottaa kuinka niin pikkuinen kun Liina selviäisi influenssasta =(