Meillä oli tänään 5kk neuvola. Uskomatonta se on kuinka nämä kuukaudet hurisee hurjaa vauhtia. Kuinka se odotus saattoi tuntua niin tuskasen hidas tempoiselta?? No, mutta joka päivä sitä on ikionnellinen,että tämä kööri on koossa. Ainakin sitten illalla kun on kaikki ummistaneet silmänsä. Nukkuva lapsi on jotain täydellistä! Nykyään saa ihan hirmuisat fiilikset ja onnen puuskat kun saa lapsensa nukahtamaan. Ei sen kanssa ole mitään ongelmia erityisemmin ollut, mutta on se vaan niin ihanaa =D

Mutta, juu..Liinuska oli tänään 64,8cm ja 7055g. Kypärämyssyä saa sujauttaa 42,3 senttiseen päähän. Käyrillä paino hieman laskussa, siinä keskikäyrällä pyörii ja pituus oli ottanut vähän vauhtia eli 3cm edellisestä. No pään mitta ei sitten miellyttänyt neuvolan tätiä ja mulle tuli ihan kamala olo. Ei mitään jatko toimenpiteitä, mutta ääneen taas höpötti jotain. Käyrällä se oli vähän laskussa ja sanoi,että täytyy tarkkailla sitten ensi kerralla ettei lähde laskemaan. Tuli jotenkin paniikki ja Elma mieleen. En kyllä osannut mitään kysyä kun en ole itse mitään ihmeellistä huomannut. No tuskinpa sillä mitään onkaan,mutta on sitä jäänyt pelko ja pieni ylireakointi kaikkeen mitä neuvolassa tai lääkärissä lapsista sanotaan. Lähinnä nyt Liinasta kun sen kehitys ja kasvu on vasta alkutekiöissä.En edes osaa kirjoittaa mitä tunnen,mutta kuitenkin .

Huomenna on veljeni tuparit ja kaverini tulee meille avokkinsa kanssa vahtimaan kolmikkoa. Veljeni asuu uossa tien toisella puolen joten matka kotiin ei ole pitkä,jos eivät pärjää =D Mutta kyllä kai pärjäävät, en muuten edes jättäisi tätä tiimiä kenenkään hoitoon.

Asunto asia on nyt sillä mallilla,että maanantaina tehdään kaupat ja 11.10 päästäisiin remppaan. 14.11 pitää muuttaa pois alta kun uudet asukkaat tulevat tähän. Remppa aika on ihan liian lyhyt joten yritetään kerjätä, jos pääsisimme ennemmin remontoimaan. Tarkoitus on,että mieheni ja hänen ystävä alottaa pesutilojen+kh+saunan lattian kaakeloinnilla sekä tehdä yksi vessa lisää.Sen jälkeen vanha vessa uusitaan. Sitten meidän luottomaalari saa saman aikaisesti maalata kaikki mäntypanelit+ikkunan karmit valkoisiksi.Tämä samainen maalari saa hoitaa myös tapetoinnin joka huoneessa. Ammattilaiselta se käy niin mukavasti ja tunti palkka on sen arvoinen (10e/h) ettei itse kannata lähteä suttaamaan. Laminaatti laitetaan itse. Keittiö uusitaan sitten lopuksi. Hommaa piisaa,mutta onhan se mukavaa kun saa omanlaista. Ja mieheni on ihan innoissaan kun pääsee hyödyntämään omaa osaamistaan sekä muiden =)

Onneksi tuttavapiiriimme kuuluu talkoohenkistä porukkaa. Nykyään harvaa saa vapaa ehtoisesti tekemään mitään fyysistä tai muutakaan. Mieheni pappa juuri kertoi kuinka heidän talo rakentui niin,että itse tehtiin se mitä osattiin ja kaverit tuli tekemään sen mitä hän ei nii taitanut. Vastaavasti hän oli käynyt avittamassa ystäviensä talonrakentamisessa. Kuullostaa vaan nii reilulta!