Oli oikein mukava juhannus.Ystäväpariskunta tuli meille aatoksi yökyläilemään.

Aluksi ajattelin,että tylsää olla kaupungissa juhannus,mutta sitten mieleni muuttui kun aloin ajattelemaan tarkemmin.Ei tarvinnut roudaantua minnekkään esim.anopin nurkkiin joka häärää ja säätää niin että itseä alkaa jo ahdistaa.Tuntuu,että pitäisi alkaa tekemään jotain.Tykkään semmoisesta rennosta touhuamisesta,kutan hyvää musaa ja lasi vinkkua ja samalla valmistuu ruoka kuin itsellään! Se ei todellakaan toimisi tuon anopin kohdalla.

Mutta kun olimme meillä sain säätää sen verta kun itseä huvitti ja valmistettiin oikein herkku-hyvää sapuskaa.Grillattiin kanafilettä,kuha-lohirullia,makkaraa,maissia ja tomattia.Lisäksi oli fetasalattia ja omatekemää perunasalattia.Juoma puolena oli sangriaa,mojitoksia,siideri,olut ja ukot joi muutaman paukun jolla oli myös unettava vaikutus XD Ja jälkkäriksi oli mansikkakakkua.Jonka syöminen jäi melkein seuraavale päivälle kun oli kupu aikas piukeena tuon ruokailun jälkeen.

Lapsetkin viihtyi mukavasti ja kun olivat nukahtaneet alettiin lämmittelemään saunaa.Miehet tietty meni ensin ja se saunominen ei meinannu lakata millään.Joku maailmanparannus tentti siä oli päällä ja kauhee paasaus vaan kuulu.No kolmannen vilvottelu kerran jälkeen klo.0.00 aloin vihjata,että olisi mukava itsekin päästä löylyihin ja sitten ne luovutti vuoron meille naisille.Joo.Oli sata astetta lämpöö ja meillä saunominen alkoi saunan tuulettamisella jotta siellä pystyisi olemaan.Kun tultiin vilvoittelemasta niin ukkelit nuokkui pöydän äärellä ja me jatkettiin saunomista.Siinä ne nuokkui ja syvään kun oltiin saatu sauna päätökseen.Ja ohjailtiin kumpikin omaan sänkyyn kunnon niskavenytyksen jälkeen.

Me saatiin ystävän kanssa rauhassa parannella loppu maailma mitä miehiltä jäi käsittelemättä ja ummistettiin silmät n.03.00. Aamulla ei ollut yhtään paha olo, mutta neljän tunnin unet verotti vireys tasoa hieman.Onneksi ulkona riehui ukkosmyrsky ja ei tarvinnut potea huonoa omaatuntoa siittä,että pitäisi lähteä ulkoilemaan.Makoiltiin sohvalla ja katseltiin Simpsoneita ja syötiin.Eli mukavan rento juhannuspäivä. 

Sunnutaina sitten tehtiin päivä retki mökille.Aluksi satoi kaatamalla,mutta hetken kuluttua taivas aukesi ja aurinko alkoi paistaa.Pojat uiskenteli nakuina uima-altaalla ja välillä oli ihan mutaisia.Grillattiin vaihteeksi =).Muutaman kalankin saivat napattua onkeen.Esikoinen sai ekaa kertaa onkia itse ja jaksoi pidellä neljän metrin vapaa! Huippu hetkiä.

Kaikin puolin letkeä jussi!