KIITOS suuri kaikille onneittelioille ;) Onnea,sitä me todellakin tulemme tarvitsemaan.Jospa se moukan tuuri todella ois nyt vaihtunut hyväksi tuuriksi.

Mieheni kävi hakemassa lauantai iltana raskaustestin Keskustorin apteekista.Ajattelin,että teen sen sitten sunnuntai aamuna.Arvatkaa vaan pystyinkö olla tekemättä.No en!Kaksi viivaa ilmestyi saman tein Apteekin omaan raskaustestin näyttöön.Hymyilytti.

Soittelin tänään neuvolalle.Se olikin sitten sellanen shöy!Olemmekin tällä kertaa aivan eri neuvolassa kun aikaisemmin.No ihan mukava kun tämä tuleva on lähempänä,mutta mun ihana tuttu ja turvallinen neuvolantätsy vaihtuu.Ja vielä sellaseen joka on omien lasten kans pyörinyt samoissa puistoissa ja paikoissa.Itse en kyllä lähtisi tuttavien hoitajaks.Tuntuis vaan oudolta =)

No,sitten kun sain uuden neuvolan numeron se helvetin vastaaja laulaa:Olen paikalla seuraavan kerran keskiviikkona pälä..pälä.päää...Voi ny peppu! Soitin sitten vielä yhteen numeroon ja jätin soittopyynnön.

Vähän ennen kahtatoista soitetaan.Niin olit ensimmäistä aikaa varaamassa.Mitenkäs ne edelliset kuukautiset??  Laski eka viikolla väärin,mutta nyt ois 6+1,mutta se varmasti muuttuu kierron takia.

Sitten kyseli edellisestä synnytyksestä.Sivuutin koko asian ja sanoin,että laitetaas sitä lähetettä siihen alkuraskaudenultraan kun pitäs päästä tuohon istukkabiopsiaan sitten jos siellä joku kasvaa.Oli hiukka hämillään ja kysyi,että niin sinullahan on kaksi synnytystä? No,ei kun kolme synnytystä ja kasi elävää lasta.Tätä mä en juuri tykkää jauhaa puhelimessa kun jokseenkin vaikee selittää kaikki kommervenkit mitä on matkan varrella ollu,mutta sain ekan neuvola ajan 16.9 ja laittoi lähetteen Keskusneukulle ultraa varten.Soittelevat kuulemma sieltä sitten aikaa.Aika säätöö on!

no nyt oottelen sitä soittoo ultraan ja siellä näkee taas vähän enemmän missä mennään vai mennäänkö missään ;)