En ole vielä ostanut testiä todetakseni olenko raskaana vai antaako kuukautiset odottaa muuten vaan.

Jos jossitellaan ja jos olisin raskaana olisin rv5 joka täytyy aina varmistaa mahdollisilla raskausviikkokalentereilla.Laskettuaika olisi 19.4 jos sinne asti selvittäisiin.

Nyt olen iltaisin pyöritellyt kahta asiaa mielessänii niin paljon,etten saa nukutksi.Ensimmäinen on tietty tämä raskaus juttu ja toinen on veljeni häät 11.10 ja se mitä puen sinne päälleni.En saa mielen rauhaa siltä asialta.Pitäs päästä kaupunkiin pöyhimään mekkokauppoja!

No tuo raskausasia kun tuppaa tunkeutumaan uniini niin näin sitten astetta kamalampaa unta viime yönä.Heräsin nukutuksesta sairaalasta ja jalkani oli puutuneet kuin spinaalipuudutuksessa.No sitten minulle oli tehty sektio ja kätilö tuli kertomaan että lapsi oli kuollut rv17 enkä nähnyt lasta ollenkaan.Itkin vaan hysteeristä itkua.Mutta kun heräsin olin niin onnellinen,että se olikin vaan unta! Varmaan toivoin Elman menetyksen aikoihin,että kun vaan saisi herätä tästä kamalasta painajaisesta ja kaikki olisi vain unta.

En ole huomannut itsessäni näitä pelkoja,mutta kai se kalvaa vielä tuolla jossain uumenissa.Nyt toistaseksi ihan hyvä fiilis ja näillä mennään kun ei oo parempiakaan jaettu ;)