Tuleva perjantai pitäisi olla se päivä kun kuukautiset alkaa.Jännittää hieman,että miten nyt käy.Olisihan se ihmeellistä jos olisin taas raskautunut heti.Mutta toisaalata niin on käynyt joka kerta,mutta se ei ole meille mitenkään varmaa,että siittä seuraisi vauva.

Ajattelin,että jos ne menkat ei ala niin odottelen ainakin ens viikolle testin kanssa.Tavallaan en edes halua saada vastausta.Pelottaa.Ei se vauvan tuleminen vaan se mitä kaikkea voikaan olla taas edessä.Vauvan haluamme ja sitä emme saa jos ei yritetä!

Tissit on kyllä niin kipeet,että yöllä näin unta,että mun kaveri puristi uimahallissa niitä niin lujaa,että hermostuin XD Kaippa sitä on maannu niiden päällä koko painolla ja tullut uniin.Hmm....Mun kiero mielikuvitukseni on taas ottanut yöllä tuulta alleen =)

Mutta joo.Ei se oo mikään itsestään selvyys,että ois raskaana vaik tissejä jomottelee.Mulla on ainakin NIIN samanlaiset nuo oireet menkkojen alussa kuin sillon kun oon raskaana ettei vielä liputeta.

Ois se niin ihanaa kun sen oman potkäleen sais sitten keväällä.Sen laskettuaika olis melko samaan aikaan kun Elman.Jospa saataisiin nyt uusi mahdollisuus....