Tänään alkaa järkyttävä synttäri putki! Esikkomme täyttää 4v!!!Tänään tulee kaverit joita on 5 ja sankari ja pikku-veikka päälle niin 7 natiaista ;) No huomenna jatketaan sukulais-kummilinjalla ja sunnuntaina tulee matti myöhäset.Normaalisti olisin ihan täpinöissäni,mutta tällä hetkellä oon IIHAAN sikapossumaisen väsynyt ja heti kun verensokeri pääsee heilahtaan alkaa oksettaan ja sit kellään ei oo enää kivaa.Onneks synttärisankarikin simahti kerhon jälkeen siispä molemmat nukkuu.Vähän kyllä uhkailin sillä ettei tiedä jaksaako sitten juhlia jos ei nuku??!!Esikoinen kun ei oo nukkunu jälkeen 2v. Tietty kipeenä ja satunnaisesti.

Eilen sitten väännettiin kaks kääretorttu pohjaa joista rakensin suklaakakun jonka päällä kala(sankarin toive).Ja kaksi tavallista 4 munan kakkupohjaa.Aika leipuri!Muu tarjoilu onkin yksinkertasempaa ja ei ois kyl mamma enään jaksanu yhtään torttua XD Mä kyl luulen,että oon tulossa kipeeks kun näin ramoo.Nokka on kyl vähän tukkonen ja aivastelukin on sujunu muutamana päivänä =b

Näistä kemista kun on selvitty niin jippiaijee!! Keskiviikkona onkin sitten se ultra.Aika avoimin mielin sinne suuntaan.Tuntuu ettei mikään enään yllätä.Mutta on kyl ihan erilaisia oireita kun esim.tuulimunassa.Sillon ei ollu juuri mitään.Mutta keskiviikkona totuuden torvi soi!

rv7+5