Meillä on neiti vilkastunut tämän viikon aikana ja illalla yritti pitää minua hereillä potkimalla aina sille puolen jolla makasin =)

Aamulla oli 10.00 neuvola käynti

  • pissa puhdas
  • hemoglobiini 125 (hyvä!)
  • verenpaine 124/84 ( omasta mielestäni hieman korkea )
  • paino 63.2 (eli +700/vko)
  • fundus 20.5

Eli kaikki ookoo.Kerroin supisteluista ja käski ottaa rauhassa.Todella helppoa kahden villin pojan viikarin kanssa ja kun vielä asutaan kolmannessa kerroksessa ilman hissiä =D Mutta sanoi,että luottaa muhun,että osaan arvioida tilanteen.Toivotaan =)

Sain mukaani Kelan lapun ja raskaustodistuksen saan sitten hakea ens vuoden ekalla viikolla.Ja sit laitan paprut postiin. Seuraava aika on lääkärille 14.1.09 25+. Sanoin myös,että haluaisin ajan synnytyksen suunnitteluun josta saan lähetteen äippäpolille kun viimeksi se oli vasta rv39 kun pääsin polille.Monet on synnyttänyt siihen mennessä =b Nyt se lääkärikäynti varattiin rv34+ 18.3.09! Ehkä sitten saan tällä kertaa äitiyspollillekin ajan ajoissa ;)

Sydän ääniä kuunnellessa neitokainen jysäytti dobleriin ja tunsin kuinka sitä ärsytti se mikrofoni XD Äänet oli 145-150 eli on vähän syke rauhottunut tonne meitin poikien tasolle.Hmm..

Meillä on pienoinen ongelma ollut valita tyttärellemme nimeä.Ennen tuntui,että tytöille on paljon hyviä nimiä,mutta nyt niistä mikään ei tunnu omalta,höh! Jospa nyt odotellaan,että miltä se näyttää ja sitten tehdään päätöksiä.Yks on ollut vaihtoehdoista sellainen,että kummatkin on hyväksyneet.Katsotaan oisko se sitten sen näköinen ;) Mutta edelleen se kummien valinta on myös yhtä vaikeaa!! Meillä loppuu tutut kesken.Ja toisaalta ei haluais ihan ketä tähansa lapsensa kummiksi. Tiedän,ettei kaikkien kanssa vaan tule olemaan loppu elämäänsä tekemisisissä. Höh! Voi laps raukkaa, nimetön ja kummiton =(

Muuten odottelen innolla joulua! Viikonloppuna valmistan laatikot paistoa vaille valmiiksi ja kinkku otetaan sulamaan.Maanantai ja tiistai sitten siivoillaan ja laitetaan kuusi,hihii!! Odotan sitä ruokaa ja niitä tuoksuja joita jouluun kuuluu.Oih! Joulupukki piipahtaa meillä siinä viiden aikaan  ilostuttamassa mummuja ja pappoja ja ehkä vähän näitä meidän poitsujakin. Kauhulla odotan sitä tavara määrää mikä sieltä tulee. Oon vähän vihanen anopille kun se on jo ostanut 10 lahjaa pojille. AARRGG!! Se on vaan niin materialisti!! Ja  mun arvot on niiiiin erilaiset kun sillä. Ei voi mitään =(

Onneksi  siellä alkoi satamaan lunta. Jospa me sittenkin saataisiin valkea joulu,pliiss!!!