Nyt on raskausviikkoja saman verta kun silloin keskeytyksen aikaan eli 24+. Mulla ei toistaseksi ole mitenkään kovin kamala olo huomisen vuosipäivän vuoksi. Ehkä se pamahtaa sitten huomenna. Toisaalta surun puuska oli tuossa ennen joulua jo. Eli silloin kun kaikki alkoi mennä alamäkeä. Huomenna käydään viemässä kynttilän haudalle enkelimme syntymäpäivän muistoksi.

Mieheni lähti eilen aamusta mökille kavereineen. Kävivät pilkillä ja taisivat vähän muutakin touhuta illan tullen =) Meillä aika kului ihan mukavasti kun ystäväni tuli poikansa kanssa viihdyttämään vierailullaan. Tänään ulkoiltiin pulkkamäessä ja melko kylmää on vieläkin!

Tällä viikolla pitäisi muistaa hakea raskaustodistus jotta saisin Kelan paperit postiin.Äitiyspakkauksen sisällön oon jo kyllä nähnyt moneen otteeseen kun on ympärille syntynyt nyt paljon uusia ihmisen alkuja =) Joten sen ei kova kiire ole. Meillä on nuo kaappitilatkin aika kortilla ja pitäisi alkaa raivaamaan tilaa pienen vaatteille. Se ei olekkaan mikään pikku projekti,mutta pakollinen =b

Me miehen kanssa kutsutaan simppua tällä hetkellä Liinaksi tai Liinuskaksi =) Meidän oli pakko keksiä jokin nimi pikkuselle kun mieheni järjesti vaatekaappiaan kysyin siltä,että: Mihinköhän me ne Elman vaatteet laitetaan?  Itkuunhan siinä pillahdin. Mieheni kulemma myös meinaa puhua vauvasta Elmana,joten nyt toistaiseksi se on Liina. Anoppini alkoi eräänä päivänä pohtia tapojensa mukaan mikä tytölle nimeksi. Voi,että se osaa olla raivostuttava! Se on aina kun pojatkin on syntyneet niin antanut listan poikien nimiä jotka hänen mielestä olisi hyviä. Ihan kun se päättäisi lapsemme nimen! No mieheni sanoi,että Liina se on. Olisittepa kuulleet kuinka ivallisesti se venytti:Liiiiina. Eihän se sovi! Sitten ehdotuksia:Karoliina,Eveliina....Kivahdin sitten,että Liina se on.Ei tartte ehdotella enään mitään! Jäi mumisemaan niiden tyttöjen nimiensä kanssa sohvan nurkkaan. Varmaan sanotaan Liinaksi ristiäisiin saaka.Mä en halua siltä enään yhtään nimilappua,kiitos!

Masu on kasvanut joulunaikaan hurjasti.Ainakin omasta mielestäni =) Tämä tytsy tuntuu viihtyvän paljon ylempänä kuin nuo meitin pojat. Kaippa se siittä asettuu. Viime yönä suppaili muutaman kerran inhasti.Ei kipeesti,mutta kuitenkin. Taitaa ottaa taas jonkin kasvupyrähdyksen. Mulla on jotenkin kummallisesti yöllä niitä kovetuksia ton masun kanssa. Kylkee käännän tiuhaan ja haarustyyny viuhuaa XD Mutta mä oon ihan tyytyväinen vaikka unen laatu ei olekaan huipussaan. Ei kuitenkaan tartte nousta montaa kertaa yössä ylös vaan saa  maata rauhassa =) Noiden poitsujen kanssa päivisin on touhua ja liikettä niin paljon,että lepo hetkiä osaa arvostaa.

Edellinen kuva rv20

Ja Kinkunsyömärinmaha rv24