On ollut mukavaa viettää lomaa. Kun mies on kotosalla. On vieläkin ja palaa vasta 12.1.2009 töihin!!

Ennen joulua vierailtiin Elman haudalla ja itkuksihan se meni jo porteilta. Silti lähtiessä oli hirmu helpottunut olo. Oli ylittänyt taas jonkun esteen ja päässyt eteen päin surussa. Vietiin valkoinen lyhty ja sinne kynttilä joka paloi vielä aattonakin,kuulemma =) 7.1. on vuosi päivä ja kynnys haudalle menossa on laskenut.Toivon.

Joulu meni rauhaisasti ja pojat oli innoissaan joulupukin vierailusta. Meillä kävi sopivasti pyhinä tuttuja kylässä ja viime maanatiana saatiin pojat yökylään ja päästiin kaksistaan syömään ja elokuviin.Oli niin ihanaa käppäillä kahdestaan kaupungilla kaikessa rauhassa.Saatiin myös jakaa herkkiä hetkiä ja oli kyllä mukavaa =)

Tänään käytiin katsomassa reilu viikon ikäistä tyttöä. Oli kyllä aivan uskomattoman pieni. Syntyessään 3200g ja 50 cm.Meidän pojat kun ovat 3980g ja 4300g. Saas nähdä millanen tästä meidän tytsystä tulee XD Mutta tuli kyllä sellainen olo,että haluu kans jo sen omansa! Oon ollu nyt putkeen niin paljon raskaana,että alkaa riittään. Ennen tämä raskaana olo on ollut ihan miellyttävää ja ihanaa aikaa.Nyt oon tosi kärsimätön ja kiukkunen akka! Mutta onneksi kevättä kohden mennään ja toivotaan,että aika menisi siivillä.

Sain ajan kontrolli ultraan istukansijainnin takia ja sen hemmetin juosteen. 21.1 olis siellä käynti. Toivotaan,että juoste on tiessään ja istukka ois noussu pois kohdunsuulta!

Mutta tällaista tällä ja paljon ois asiaa,mutta ei saa nyt annettua ulos kaikkea.Palaamisiin!!

Taitaa olla rv23+