Kyllä meitä syvään taas puhallutti kun ajelimme kohti keskusäitiysneuvolaa.

Tällä kertaa meillä olikin lääkäri ultraamassa. Tämä käyntihän oli istukansijainnin kontrollikäynti. Naislääkäri oli varmaan vironmaalta tai tuolta idästäpäin kun aksentti oli sen tyylinen. Mutta aivan ihanan ystävällinen ja kertoi upeasti kaikesta mitä tutki. Nyt oli kunnon taulutelevisio mistä saatiin miehen kanssa seurata ultraamista.

Liina oli vielä perätilassa ja sen vuoksi hapensaanti äidillä tekee ajoittain tuskaa =) Painoa oli kertynyt 900g eli hyvin! Lapsivettä oli normaalisti eli ei mitään hätiä. Istukka edelleen on osittain kohdunsuulla ja olisin saanut uuden kontrolli ajan rv32. En sitä kuitenkaan ottanut kun joka tapauksessa menen sitten synnytyksensuunniteluun/arvioon silloin rv36. Saavat sitten TAYS:ssa arvioida mitä tehdään. Vaikka tämäkin lääkäri oli sitä mieltä,että toisen sektion jälkeen on kohdun repeämisen riski niin suuri,että automaattisesti leikataan.

Juoste oli tiessään ja lääkäri osasikin kertoa paremmin asiasta. Kyse on vain kalvosta joka venyy sitten kohdun mukana.Ne on kulemma ihan yleisiä eikä johda mihinkään toimenpiteisiin. Miehen kanssa naureskeltiin pois lähtiessä,että johan sitä ennen joulua lakkasi murehtimasta juoste-asiaa. Eli turhaa murhetta kannoimme mitättömästä asiasta!

Niin..Nähtiin Liinasta 4D-kuvaa (vai onko se 4D?) ja vallan hän peitteli kasvojaan käsillään. Harmi ettei saatu kunnon kuvaa. Tuossa kuvassa joka saatiin hän näyttää ihan pikku-maahiselta XD Ja nyt nähtiin tarkkaan,että munaskuja ei ollut. Kai se vaan on uskottava,että se ei ole poika! On se vaan niin outoa Silmänisku

Meidän perheen vanhemmat on saanut pesänrakennusvietin!!! Saatiin kaakelit seinään keittiössä. Ja poikien huoneet sai uuden järjestyksen.Seuraavaksi aletaan järkkäämään kaappitiloja uuteen uskoon. Ja saatiin myös miehen kolmekymppisille varattua paikka ja kutsutkin on jo lähetetty! Tää on ihan uskomatonta. Ei mulla ennen ole tällaista ollutkaan Hymy

Me ollaan mieheni ja lasten kanssa niin iloisia tämän vauvelin tulosta. Mä jaksan taas hetken uskoa,että kaikki menee hyvin!!!