Kävin tosiaan lääkärissä ja sain kurin poskiontelontulehdukseen. Toivotaan,että tämä olisi sitten ohi! Aikas sitkeetä taitaa tämä tauti olla =(

Huomenna eli lauantaina vietetään mieheni kolmekypäsiä.Virallinen päivä on 16.2. Saatiin mukavat tilat kaupungista ja siellä on siten sauna mahdollisuuskin iltaa istuville.

Alunperin mun piti tehdä itse sapuskaa ja tarjottavat,mutta anoppi sai taas aikaseks sotkeentua tähänkin. Nyt se sitten väsää kaikki ja tilaa ties mistä kakut ym..Tällä kertaa ei jaksa ees harmittaa kun on ollu vielä aikas voimaton olo.

Mutta vähän alkoi keittää se,että anoppini alkaa kertomaan meille mitä meidän sinne pitäisi hankkia! Tarkotus oli ihan minimi budjetilla tarjota kahvitus klo.15 ja kavereille sauna,tortilla pöytää ym.. ja booli+olutta. Meidän tämän hetken rahan tulolla ei mitään linnanjuhlia järkätä ja se oli myös miehen toive,että saisi vaan olla kavereittensa kanssa. No siellä on nyt sitten sukulaisiakin,mutta eipä voi mitään =D

Oltaisiin järkätty muuten ihan kotosalla,mutta oma kunto ei kestä riekkumista yömyöhään saati,että jaksaisin katsella humalassa olevia ihmisiä. Ja tietty eipä tartte lapsia yrittää saada mihinkään hoitoon.

Ostin miehelle lahjaksi rinkan ja olohousut. Se on niin ihana kun on ihan täpinöissään kemuista ja oikeesti sitä jännittää mitä se saa lahjaksi =)

Tänään mun piti siivota ja tavallaan joo siivosinkin,mutta nyt tyhjensin meidän kolmen makkarin kaapit. Osan heitin roskikseen ja osan kirppikselle.Kirppis kasseja tuli kuusi ja roskiksia kolme.Yksi pussukka menee kaverini pikku siskolle joka uskoo saavansa pojan. Nyt ne säkit sitten lojuu täällä meidän makkarissa ja odottaa päivää jona saan varattua sen pöydän kirppikseltä.

Nyt sitten oon ihan uupunut ja koko kämppä on ihan sekasin! Jospa odottelen miekkosen töistä ja siivotaan yhdessä ;)

Viikonloppuja!!!