Kaiken kaikkiaan hyvin meni. Eväät oli maittavat ja niitä yritän tuhota vielä tänään ja ehkä huomennakin. Anopilla on tapana ylilyödä tarjoiluiden määrässä.

Pappi oli ihan ihmeellinen. Hän ei ollut tuttu entuudesta ja ei päässyt kotikäynnille, niin kuin yleensä. Nähtiin siis eks kertaa ennen kastetta ja sinnekin hän tuli jämptisti muutaman minutin ennen kasteen alkua. Juuri kerettiin laput täyttää ja sit mentiin. Oli kyllä kesän hiostavin päivä ja Liina sai hepulin kun kuuma kastemekko vedettiin niskaan. Siinä valui hiki kummisedältä joka piteli hetken huutavaa neitiä. Tosin myös papilla oli hiki ja hirmuinen kiire toimituksessa. Oli suht törkeä ja töyksäyttelevä naispappi. no, sitten minä pidin Liinaa lopun kasteen ajan sylissä ja sitten oli hiki äipällä.  Kun kastemekko saatiin pois päältä neiti rauhoittui ja pienet tisuttelut niin johan jaksoi taas juhlia! Äitini ei sitten tullut juhlaan, koska oli väärällä seurakuntatalolla. Yllättäen hänen puhelinkin oli kotona ja oli ihan hukassa pyörinyt ympäri väärää seutua. Soitti sitten kotio päästyään ja oli aivan pahoillaan. No, minkäs sille mahtaa. Tulevat sitten huomenna käymään. Liina sai kolme kummia. Veljeni vaimon, mieheni ystävän ja tämän kihlatun. Aivan ihania lahjoja hän sai. Kaks korua.Toisessa kaiverrettu nimi ja syntymäpäivä. Toinen hopeinen jossa vaaleanpunainen kivi,Kummilusikka,Muumipussilakanat,lehmäpehmon,vaatteita ja rahaa.

Veljeni tuli vaimonsa kanssa yökylään ja grillailtiin ja oltiin ulkosalla kun oli niin hieno ilta. Muutama jyrähdys ja salamakin nähtiin myöhään illasta. Kuulin mukavia uutisia,että he ovat jättäneet ehkäisyn pois. Pidän kovasti peukkuja tanassa heidän puolestaan. Serkkuja odotellessa!!!

Ja tässä Liina Marttiina <3 <3 <3

1244977417_img-d41d8cd98f00b204e9800998e